کشف حجاب در ایران از زمان رضاخان به صورت گسترده اجرا شد. طرحی که موسس سلسله پهلوی در سفر به ترکیه و الگو برداری از مصطفی آتاتورک در کشور شیعه ایران اجرایی کرد.
بعد از اجرایی شدن این طرح در ایران، عدهای از زنان با این طرح همراهی کردند و کشف حجاب کردند و به اصطلاح خود را غربی کردند. اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید که اولین بار کشف حجاب در ایران نه در دوران رضا خان بلکه در زمان قاجاراتفاق افتاد.
در دوره ناصرالدین شاه، اولین زنی که به صورت عمومی و علنی کشف حجاب کردزنی است با نام زرین تاجکه توسط سران بابیت ملقب به طاهره و قره العینو تنها زنی است که از “حروف حی” محسوب میشود.« لقبی که به بر اساس حروف ابجد به 18 نفر از اولین کسانی که علی محمد باب ایمان آوردند، اطلاق میشود.»
قره العین زنی بود که او را تا قبل از گرایش به سید علی محمد باب، به عالمه و فاضله و شاعره بودن می ستودند. اودر خانواده ای روحانی به دنیا آمدو دختر ملا محمّد صالح مجتهد قزوینى است، در شهر قزوین در سنه 1320 هجری قمری متولد شد.
او نخستین زنی است که در تاریخ معاصر ایران، بر اساس دستورالعمل یک مکتب استعماری پوشش را از روی و تن برگرفت و در اجتماع مسۆولان ظاهر شد. و با این اقدام گستاخانه و متهورانه، نخستین سنگ بنای بی حجابی را در جامعه مذهبی ایران به جا گذاشت و برای شروع هدف های استعماری انگلیس و بر افروختن جهنم توطئه و تفرقه جرقه نخست را زد.
قره العین با ارائه رفتاری کاملاً متضاد با دستور دین اسلام و نیز شرایط روحی و اجتماعی آن دوران و با نمایش گذاشتن سیمای برهنه ی خویش، کوشید اولین کسی باشد که رسوم گذشته را از بین می برد و زمینه های اجتماعی گسترش بی دینی و اباحی گری را فراهم می کند.